Stolt støttespiller

02. juli 2024

Stolt 
støttespiller 
 
i 
med 
og 
motgang

I lang tid har Fjord Base vært støttespiller til mange store organisasjoner, hendelser og aktiviteter i området vårt. Som en stor og viktig aktør i Florø-samfunnet, er det viktig for oss å ta samfunnsansvaret vårt på alvor. Det har det alltid vært, og det vil det fortsette å være. Vi elsker at ting skjer i Florø og omegn. Derfor har vi støttet mange gode initiativ opp gjennom tiden. I år er blant annet det viktige initiativet Flora U40, Kinnaspelet, diskgolf i Storåsen og Svanøy Hovedgård på vår prioriteringsliste.

Ny kontrakt signert

I mange år har vi vært generalsponsor til Florø Fotball. De er den største klubben i kommunen, og spesielt viktig for barn og unge. Vi er stolt over å signere tre nye år som støttespiller til Florø Fotball.

To lokale helter ved trener-roret

Vi tok en rask sjekk med den nye trenerduoen til A-laget. Det er to lokale helter daglig leder Kim Solheim har fått med på laget. Christer Husa har scoret mange avgjørende mål for klubben, og Kristoffer Ryland hadde en lovende landslagskarriere før alle skadene. Det er mye talent, hard jobbing og lokal tilhørighet i de to nye trenerne.

Det har vært en tøff start på sesongen for dere. Hva tror dere om veien videre nå, og hvorfor takket dere ja til prosjektet? – Vi har en ung, fin spillergruppe. Prestasjonene vil variere, men samtidig ser vi utvikling for hver kamp. Her er mye potensiale med en tropp som stort sett består av Florø-gutter, forteller Christer. – Det var et premiss for oss i dette prosjektet, skyter Kristoffer inn. Vi ønsket lokale gutter som skal satses på, og tror det er veien å gå for klubben, fortsetter han. Begge lover de å gjøre alt de kan for at herrelaget skal prestere så godt som mulig, og håper at Florø-folket kjenner sin besøkelsestid på Florø Stadion.


Vi skal følge spent med på Christer og Kristoffer sin A-lags reise, samt heie på alle små og store jente- og guttelag i klubben.