Rekruttering

15. mars 2022

Livet 
som 
trainee 
hos 
oss

Fride Teigene Kittang er vår nåværende trainee. Når vi tar en prat med henne, har hun gjennomført omtrentlig halvparten av traineeåret. Hun forteller om en kjekk og flott arbeidsplass, hvor det skjer mye spennende hele tiden. Basen er stor, og i Saga Fjordbase arbeider det 80 medarbeidere. Med stort område i en så fremtidsrettet bransje blir det mye forskjellige arbeidsoppgaver som havner hos Florøjenta. Hun har vært innom logistikksenteret som controller, i bygg 76 og 63 på operasjoner og vareflyt samt testkjørt en av de største kranene. Nå sitter hun på administrasjonsbygget og jobber på innkjøp- og kontraksavdelingen. Fride har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon.

En slik traineestilling er helt supert! Jeg har fått et bredt innblikk i hvordan de ulike avdelingene fungerer, noe som gir meg et helhetsblikk i organisasjonen.

Godt arbeidsmiljø, og ikke er langt mellom vitsene

Fride forteller at her kommer spøkene over alt, og trekker frem god stemning i avdelingene hun har vært i. Det er trivelige ansatte, og arbeidsmiljø er viktig. Det er i tillegg kjekt med så god kantine og velferdsordning som er her. For å nevne noe trekker hun frem Maria Mena konsert, høstfest, kransebinding og tapas. Samtidig trekker hun frem Framtidsfylket sitt traineeprogram. Her får man automatisk ett fellesskap, og det har vært både sosialt og faglig kjekt med utflukter, studieturer og samlinger. Det er den perfekte overgangen fra studie- til arbeidslivet.


Når vi spør hun om tips til de som er usikker på å søke traineestilling, sier hun: SØK! Du taper ingenting på å være trainee, og får til gjengjeld god oppfølging og et godt fellesskap med på kjøpet.

Men… hvorfor Florø?

Dersom du fortsatt er usikker på om du skal søke, og i tillegg kanskje aldri har hørt om Florø har vi gjort det enda enklere for deg. Her er noen gode grunner:


- Byen har kort avstand til de fleste tilbud!
- Godt velferdstilbud på jobb, med gratis trimrom, fantastisk kantine, lån av hytte på Strandafjellet samt en aktiv sosialklubb.
- Flotte naturopplevelser, med både muligheter for spektakulære toppturer og øyer.
- Vesle Kinn <3 Godt og lokalt håndverksøl (for de som liker slikt).


Trenger du mer informasjon, gode turtips eller bare vil slå av en prat? Nøl ikke!