Verksted

02. juli 2024

Verkstedet 
har 
flyttet

Bjarne Myklebust og Ole-Tobias Yndestad stortrives i det nye verkstedet

I Fjord Base Gruppen har vi et eget verksted. De utfører blant annet service og reparasjon av anleggsmaskiner, trucker, kraner og lastebiler. Både internt her i Fjord Base Gruppen, og for våre kunder.

1 000 m² verksted

Verkstedet har lenge holdt til midt på Fjord Base i bygg 5. I april flyttet det østover til bygg 63. Lokalet som tidligere var preget av logistikk og lager, er nå et topp moderne maskinverksted. Det gir oss større plass å boltre oss på, og en mer effektiv arbeidshverdag. Nytt verksted og mer uteareal gir oss nye muligheter med å ta jobber som skal bli stående lenger.

– Flyttingen har doblet vår kapasitet arealmessig. I tillegg fikk vi være med å forme verkstedet fra starten. Verkstedet er utstyrt med avanserte maskiner og utstyrt, og er topp moderne. Det gjør at vi kan produsere og reparere maskiner og utstyr med høy nøyaktighet. Nå kan vi jobbe mer effektivt og smartere, noe som er helt topp for gjengen min, forklarer verksmester Rune Hammerseth. Hans seks ansatte har høy kompetanse og er dyktige fagfolk. De er alle mekanikere med lang erfaring. Når de i høst får på plass en lærling blir teamet enda mer sammensatt.

Sikrer operativ drift

Maskinverkstedet spiller en kritisk rolle på Fjord Base. Gjengen til Rune vedlikeholder produksjonsutstyr og skaper skreddersydde løsninger for tekniske utfordringer. Det gjør at Fjord Base Gruppens maskinpark alltid er operativ og i god stand. Samtidig kan de løse akutte utfordringer ved å være der det skjer.

– Vi må være løsningsorienterte, og ta utfordringer på strak arm. Ofte handler jobben om å kartlegge og finne svar på nye problem. Men det er bare spennende, og kjekt når vi finner de beste løsningene, avslutter han. Det nye verkstedet gir oss muligheter til takke ja til alle oppdrag, og satse mer på kunder utenom Fjord Base.


Verkstedet er i drift, og tar imot alle slags kjøretøy på bygg 63.